Carpaccio salade 

Carpaccio salade 

Carpaccio salade

50 gr rucola
1 x 60 gr carpaccio
75 gr cherrytomaten
10 cm komkommer
1 rode ui
2 radijsjes
2 el kappertjes
15 gr pijnboompitjes
15 gr Parmezaan

Voor de dressing:

– 4 el olijfolie

– 2 el witte balsamico azijn

– 1 teentje knoflook

– peper en zout

Halveer de cherrytomaatjes, snijd de komkommer in partjes, de radijsjes in plakjes en de rode ui in halve ringen. Verdeel dit over de sla.

Verdeel de carpaccio over de borden.

Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan.

Maak een dressing van de pesto en verdun deze met een scheutje water.

Drizzle de dressing over de carpaccio salade.

Garneer de carpaccio salade met kappertjes, de geroosterde pijnboompitjes en flink wat Parmezaan.

Serveer meteen.

PS deze inhoud is ook lekker in een wrap